poslouchej on-line

DHT - Listen To Your Heart

Právě vysílá: Lucie Eisenreichová

Vzkazy do studia


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. RÁDIO ČERNÁ HORA veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá RÁDIO ČERNÁ HORA s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Informace pro posluchače, kteří se zavolají do studia rádia.
 
Rozhlasové vysílání programu RÁDIO ČERNÁ HORA provozuje MEDIA BOHEMIA a.s., se sídlem Koperníkova 794/6, 120 00 Praha 2, IČ: 267 65 586, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. B 8140 (dále jen „Správce“).
Osobní údaje posluchačů, kteří se dovolali do vysílání, budou zpracovávány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) - dále jen „Nařízení“ – a dalšími obecně závaznými právními předpisy.
 
Za účelem splnění právní povinnosti uchovávat po dobu 30 dní záznam rozhlasového vysílaní budeme zpracovávat záznam Vašeho telefonického hovoru, který byl zveřejněn v rámci rozhlasového vysílání. V případě, že subjekt údajů ve vysílání uvede další informace obsahující osobní údaje, tyto údaje nebudeme dále zpracovávat ani předávat bez náležitého informování v konkrétních případech.
 
U posluchačů, kteří se dovolají do studia, ale nebudou zapojení do rozhlasového vysílání, nebude hovor zaznamenán. Z důvodu ochrany před šířením nepravdivých informací mohou být u těchto subjektů zpracovávány následující údaje: telefonní číslo a jméno s příjmením (pokud byly sděleny). Jedná se o oprávněný zájem správce, jelikož zejména u podnětů posluchačů je v některých případech nutné ověřit pravdivost sdělených informací.
 
Osobní údaje nebudou předávány žádným třetím osobám s výjimkou:
  • společností a techniků, zajišťujících provozování rozhlasového vysílání a úschovu záznamů rozhlasového vysílaní,
  • moderátorů, kteří se podílejí na tvorbě rozhlasového vysílaní a mají přímý kontakt s volajícími.
 
Kontaktní údaje Správce:
adresa: Koperníkova 794/6, 120 00 Praha 2
tel.: +420 222 262 019
 
V případě jakýchkoli dotazů v oblasti ochrany osobních údajů nás přímo kontaktujte na emailové adrese: gdpr@hitradio.cz 
Osobní údaje budou zpracovávány podle jejich povahy automatizovaně.
Ve vztahu ke zpracování Vašich osobní údajů společností MEDIA BOHEMIA a.s. bychom Vás dále chtěli informovat o Vašich následujících právech: právo požadovat přístup ke svým osobním údajům; právo požadovat opravu svých osobních údajů; právo požadovat výmaz svých osobních údajů; právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů; právo na přenositelnost Vašich osobních údajů; právo vznést námitku; právo podat stížnost u dozorového orgánu – Úřadu pro ochranu osobních údajů.


PŘEDPOVĚĎ POČASÍ NA NEJBLIŽŠÍ DNY

  • Pátek prehanky-dest 23°C
  • Sobota polojasno 25°C
  • Neděle skorojasno 27°C
  • Pondělí skorojasno-bourky 28°C
In-počasí

Dnes má svátek Viola

Pekař živě ve studiu Černé Hory!

Pekař živě ve studiu Černé Hory!

Song Ještěže z živého akustického hraní u nás ve studiu.

Support Lesbiens naživo u nás ve studiu!

Support Lesbiens naživo u nás ve studiu!

Mrkněte na živou akustickou verzi Movin' on!

Poetika naživo ve studiu Černé Hory!

Poetika naživo ve studiu Černé Hory!

Poetika akusticky se songem Za oponou!

Rybičky 48 živě u nás ve studiu

Rybičky 48 živě u nás ve studiu

Poslechněte si akustickou verzi songu Ženy z našeho studia!

Pokáč živě ve studiu Černé Hory!

Pokáč živě ve studiu Černé Hory!

Do studia za námi dorazil Pokáč, mrkněte na video!

Márdi z Vypsané Fixy u nás živě ve studiu!

Márdi z Vypsané Fixy u nás živě ve studiu!

Do studia za námi dorazil Márdi se songem Limity!

Sebastian živě ve studiu Černé Hory!

Sebastian živě ve studiu Černé Hory!

Sebastian se songem Vesmírná v akustické verzi!

Marek Ztracený živě na Černé Hoře!

Marek Ztracený živě na Černé Hoře!

Marek nahrál akusticky v našem studiu svůj song Léto 95!

Slza u nás zahrála živě, podívejte se!

Slza u nás zahrála živě, podívejte se!

Kapela Slza u nás nahrála akustickou verzi songu Holomráz!

Mirai živě u nás ve studiu!

Mirai živě u nás ve studiu!

Kapela Mirai se zastavila u nás ve studiu a nahráli živě svůj song.

© 2018, RÁDIO ČERNÁ HORA – všechna práva vyhrazena

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.

Nahoru ↑